Voetreflex

Voetreflex


Voetreflex-therapie bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en kan verlichting brengen allerlei klachten. Reflexologie is bewezen effectief bij o.a.:

  • Verlichting van stress- en pijnklachten, zoals rugpijn, gewrichtspijn, burn-out
  • Slaapproblemen
  • Verhogen van het energieniveau
  • Herstellen van een disbalans van lichaam, geest en emotie
  • Ondersteuning bij zwangerschapsklachten
  • Allergieën
  • Hoe werkt voetreflex?

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Alle organen, weefsels en structuren zijn door middel van zenuwen en energiebanen met een reflexgebied in de voet verbonden. Druk op en massage van deze reflexzones helpt om blokkades in het lichaam te verhelpen.

 

Ons lichaam streeft naar een gezonde balans. Factoren zoals stress, voeding, emoties, zingeving en leefstijl kunnen deze balans verstoren. Je lichaam geeft hiervan uiteindelijk een signaal in de vorm van pijn of een andere klacht. Tijdens reflexzonetherapie kijken we naar de mogelijke oorzaak hiervan en stimuleren we het lichaam via zones op de voeten, onderbenen en eventueel ook handen/armen en oren om het evenwicht te herstellen.

 

Vergoeding zorgverzekering

Behandelingen, met uitzondering van de ontspanningsmassage, worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Meer informatie vind je in je polisvoorwaarden onder het kopje ‘Alternatieve therapie’.

 

Tarieven

·         Intake  (90 min)                                                         € 70,-

Vraaggesprek + behandeling

 

·         Voetreflexbehandeling (60 min)                               € 50,-

Vervolgconsult. Eventueel in combinatie met
oorreflex, handreflex of cupping.

 


Voor meer informatie of het maken van een afspraak: T 0614 888 769, info@rinskedaniels.nl

 

Rinske Daniëls - Reflexzonetherapeut.

Aangesloten bij Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en geregistreerd bij het RBCZ. www.rinskedaniels.nl