Praktijk Danielle van Lieshout

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daniëlle van Lieshout (1969), geboren in Deurne en sinds mijn 24e een eigen praktijk in Voetreflextherapie. Ik ben begonnen in de gehandicaptenzorg met het geven van cursussen en later ook met behandelingen aan cliënten. Daarna heb ik het roer omgegooid en mezelf gespecialiseerd in de Traditionele Chinese Gezondheid en oncologie. In 2018 heb ik mijn diploma gehaald als VoetreflexPlus™ en OncoReflex® therapeut.

In mijn praktijk combineer ik westerse en Chinese technieken. Hierdoor ontstaan nieuwe verbanden en inzichten. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het herstel gaat sneller.

Naast algemene voetreflexmassage voor verschillende klachten geef ik ook behandelingen gericht op kanker. Hiervoor word ik vermeld in de Verwijsgids Kanker. Bij beperkte mobiliteit kom ik hiervoor bij u aan huis.

Mijn behandelingen worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig en dit gaat ook niet af van uw eigen bijdrage. Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en geregistreerd als therapeut bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Behandelingen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. U kunt hiervoor bellen, appen of mailen naar

06-517 017 29 of info@praktijkdaniellevanlieshout.nl

 Klik hier www.praktijkdaniellevanlieshout.nl voor meer informatie over mijn behandelingen en de bijbehorende kosten.

Ik hoop u graag te ontmoeten in mijn praktijk!

Met een hartelijke groet,

Daniëlle