Behandelingen

Wij van Temple of Beauty Plein, bieden u uitgebreide mogelijkheden aan op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Voor een uitgebreide inhoud en de prijzen verwijzen wij u graag door naar onze brochure te vinden op onze website.

 

Er kan ook online een afspraak gemaakt worden. Mocht uw gewenste afspraak er niet bij staan, neem gerust contact met ons op (0493-320948)

 

- Schoonheidsbehandelingen

Al onze schoonheidsbehandelingen zijn exclusief epileren, harsen en verven. Verder zijn al onze behandelingen geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wij werken voornamelijk met de producten van Guinot en Alcina.

- Ontharen

Ook op het gebied van ontharing bieden wij u meerdere mogelijkheden. Zo kan er geëpileerd en geharst worden, maar zijn wij ook gespecialiseerd in elektrisch ontharen (zorgverzekeraar erkend) en IPL ontharen. IPL is de manier om vrijwel pijnloos, snel en definitief te ontharen door een gefilterde lichtflits. IPL- en elektrisch ontharen wordt door uw zorgverzekeraar vergoed.

- Pedicure

Ook voeren wij pedicures uit. Onze pedicures zijn behandelingen met nattechniek. Ook bieden wij u behandelingen als cosmetische voetverzorging, nagels lakken, likdoorns verwijderen en nagelbeugelcorrecties aan. Verder is medisch pedicure ook mogelijk (zorgverzekeraar erkend).

- Manicure en kunstnagels

Temple of Beauty biedt u de mogelijkheid tot het zetten van kunstnagels volgens het acrylsysteem. Ook kunnen de nagels na een aantal weken (French manicure) opgevuld worden en er kan gewerkt worden met verlenging. Manicure en manicure deluxe zijn behandelingen die, net zoals het nagels lakken, paraffine baden en de semi-nagellak veel voorkomende behandelingen zijn. Ook bieden wij nagelbehandelingen met gellac aan. Hierbij wordt de nagel verzorgd en gelakt met gellac. Deze nagellak blijft tot wel drie weken zitten en direct na het lakken kunt u uw handen weer vollop gebruiken zonder voorzichtig te moeten doen.

- Make-up en permanente make-up

Als bruid bent u bij Temple of Beauty ook aan het juiste adres. Voor deze dames hebben wij een speciaal bruidsarrangement. Maar ook moeders en zussen die er op de trouwdag prachtig uit willen zien, kunnen zich door een van onze medewerksters op laten maken (eventueel aan huis). Een andere manier van make-up zetten is permanente make-up. Deze wordt als het ware op de huid getatoeëerd. Wij doen hair strokes en ombre wenkbrauwen en de eyeliner onder en boven plaatsen. Onze salon is goedgekeurd door de GGD: u bent dus zeker van een prachtig resultaat. Bij warm weer is permanente make-up in overleg.

- Hairstrokes

Hairstrokes is een techniek waarbij minuscule, dunne lijntjes tussen de eigen wenkbrauwharen geplaatst worden. Hierdoor ontstaat een natuurlijk, expressiever effect. Ook oneffenheden in de wenkbrauw kunnen worden bijgewerkt. De balans en natuurlijke vorm van de wenkbrauw komen hierdoor terug. 

- Ombre wenkbrauwen

Ombre wenkbrauwen geven effect zoals gepoederde wenkbrauwen. Dit is een teckniek dat de wenkbrauw een schaduw eronder aangebracht 

Afslanken op maat. Ben jij opzoek naar een bewweegprogramma dat zorgt voor een betere  conditie en een gezondere lifestyle, dat bieden wij het perfect te programma, op maat met je eigen persoonlijke resultaat.

Samen met onze gewichtsconsulente kijken we naar uw levensstijl en eetgewoonten. Vervolgens stellen we samen met u een plan op om gewichtsverlies te bereiken. Daarnaast sporten veel van onze klanten nog in onze warmte cabine. Dit is een speciale, comfortabele, warme cabine waarin oefeningen gedaan worden. Handen en voeten worden verbonden aan weerstanden waardoor u afslankt op de door u gewenste plaatsen.

- Wimperextensions

Ook wimperextensions mogen in ons lijstje van behandelingen niet ontbreken. Op iedere natuurlijke wimper wordt een wimperextension geplaatst. Hiermee wordt een natuurlijk, open effect gecreëerd en wordt de natuurlijke wimper met enkele millimeters verlengd. 

- Voetreflex

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Alle organen, weefsels en structuren zijn door middel van zenuwen en energiebanen met een reflexgebied in de voet verbonden. Druk op en massage van deze reflexzones helpt om blokkades in het lichaam te verhelpen.