Hairstudio Sophie

Hoi!

Ik wil me graag aan je voorstellen. Mijn naam is Sophie van Duursen, ik ben geboren in Deurne.

Vanaf mijn kindertijd wilde ik altijd al kapster worden en dat is dan ook het vak wat ik vol passie ben gaan doen. Mijn opleiding heb ik genoten op het Imko college in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding junior- en allroundkapper succesvol afgerond. Na deze opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als kapster. Het eerste jaar in Asten, daarna een jaar in de stad Eindhoven en toen een jaar in Beek en Donk. In deze salons heb ik veel geleerd maar ik merkte al gauw dat ik meer wilde dan dat.

Na een kleine zoektocht kwam Temple of Beauty Plein op mijn pad. Alle gevestigde ondernemers bij Temple of Beauty Plein zijn werkzaam binnen de schoonheidsbranche of sauna- en wellnessbranche. Ik greep de uitdaging aan om me hier als zelfstandige ondernemer te vestigen en ging met veel enthousiasme aan de slag. Zelfstandig maar toch gezellig met meerdere mensen in één pand.

Het bevalt mij super! Wij zijn gedreven en perfectionistisch en er heerst een gezellige huiselijke sfeer. Ik hou van mijn vak en doe dit met liefde en plezier. Mijn passie ligt vooral bij het kleuren, ik hou van de nieuwste trends zoals de balayage en de babylights, de mooie blonde astinten. Ook knippen is één van mijn passies zowel voor vrouwen als mannen.

Kom gezellig een keertje langs dan ga ik ook van jouw kapsel iets moois maken!

Liefs Sophie

De openingstijden van Hairstudio Sophie wijken af van de openingstijden van Temple Of Beauty Plein:

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 12.30 - 21.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 16.00
Zondag Gesloten

Beste klanten,

Helaas ben ik genoodzaakt om besproken tijden, die niet minstens 24 uur van te voren zijn afgezegd, in rekening te brengen.

Bedankt voor jullie begrip!