Algemene voorwaarden

Bestel- & leveringsinformatie


Voor particulieren gelden vaste verzendkosten van €6,95 per bestelling en bij een afname van €50 zijn de verzendkosten gratis.

Bestellingen worden zo efficiënt mogelijk verpakt (in een brievenbusdoos of als pakket) en verzonden.

Betalingen

Bestellingen via de webshop van templeofbeauty.nl worden via iDeal betaald. U kunt uw bestelling ook afhalen bij Temple of Beauty Plein te Deurne. U betaalt dan contant.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Temple of Beauty Plein en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Temple of Beauty Plein heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Garantie

Op de producten van Temple of Beauty Plein zitten 30 werkdagen garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kunt u binnen 30 werkdagen na aankoop van uw product contact met ons op nemen.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze producten.

Verzenden en Vervoersschade

Wij versturen uw bestelling met normale brievenpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling verwerkt. De dag nadat u betaald heeft, telt als werkdag 1. Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

Ruilen/Retourneren

U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail of post) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Contactgegevens:

Temple of Beauty Plein
Gerard Bildersstraat 3
5753 DE te Deurne
KvK nummer: 17086717
BTW nummer: 166166467