SLIMdiet

SLIMdiet gaat om jou

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden om voor onze afslankmethode te kiezen, ben jij! Met SLIMdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Jij bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig en vrolijk. Dat is wat jij verdient!

Dit is SLIMdiet
Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar?

Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zonder knorrende maag. Ons geheim zijn de smakelijke en eiwitrijke gerechten, ontwikkeld door onze eigen fijnproevers en diëtisten. De maaltijden geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet.

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Deze gerechten vormen de basis van ons afslanktraject, dat ook bestaat uit professionele begeleiding en een bewezen stappenplan.

Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor. De SLIMdiet coach Francé Geboers helpt je. Met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen jullie een persoonlijk traject uit en volgen jullie de vooruitgang op de voet.

  • Duidelijk en effectief vier-stappenplan
  • Gemakkelijk vol te houden
  • Lekkere gevarieerde gerechten
  • Betaalbaar
  • Persoonlijke begeleiding van Francé Geboers

Meer weten over SLIMdiet? Je leest alles op https://www.slimdiet.nl/.

Voor informatie of het maken van een afspraak bel: 0493-320948