Fibroblasting

Fibroblasting is een recent ontwikkelde techniek op het gebied van huidverbetering. Het biedt de voordelen van een chirurgische ingreep, maar zonder dat u geopereerd wordt. Door deze techniek is de hersteltijd, ongemak en complicaties veel kleiner voor u.

Een fibroblastingbehandeling geeft een uitstekende resultaat en is bijzonder geschikt voor huidverstrakking/overtollige huidverwijdering bij oa 

nek/hals, kaaklijn, kin, oogleden, ,kraaienpootjes, rokerlijntje/rimpels bovenlip en ook pigmentvlekken verwijderen en andere huidoneffenheden zoals ouderdomsvlekken.

Fibroblasting is een plasma techniek waarmee je de huid kunt inkrimpen. Door kleine plasmastroompjes, zichtbare bliksemschichtjes bij een bepaalde ampère verdampt de bovenste laag dode huidcellen, en krimpt de huid in. Wanneer meerdere van deze puntjes in een patroon op de huid wordt aangebracht, zal dit een complete verstrakking en verjonging van de huid geven. Als de huid hersteld is, voelt deze natuurlijk en stevig aan.

Het resultaat voor je cliënten is een natuurlijk ogende verjonging van het behandelde gebied. Een huidverstrakkend effect wat jarenlang aanhoudt.

Kosten:

Ooglift boven €375,00      Ooglift onder €299,00      onder en boven €599,00

Lijntjes bovenlip €350,00

Kraaienpootjes €250,00

Fronsrimpe[s vanaf €125,00  Voorhoofd €350,00

Neuslippenplooi €350,00

Pigmentvlekken vanaf €50,00