AFSLANKEN OP MAAT

Afslanken op maat is een combinatie van een voedings- en bewegingsprogramma onder intensieve persoonlijke begeleiding. Zij werken met Slinc. en SLIMdiet in combinatie met een warmtecabine of VacuStep

VACUSTEP

De VacuStep is dé vetverbrander voor billen, buik en benen in slechts 30 minuten!

• 4x sneller centimeter verliezen
• Doeltreffend voor billen, buik en benen
• Vermindering van cellulitis
• Een gladde, egalere huid en voel je fitter
• Resultaat al zichtbaar binnen 1 maand 

Het resultaat is dat u 4x zoveel omvang bij billen, buik en benen verliest als bij een normale vetverbrandingstraining. Dankzij de combinatie van vacuüm en beweging zorgt deze crosstrainer voor betere doorbloeding van het weefsel en stimulering van de vetverbranding van het onderlichaam. Tevens is het een middel tegen cellulitis en ter verbetering van de conditie.

Voeding is van essentieel belang voor een goed resultaat. De combinatie met Slinc. of SLIMdiet zorgt daardoor voor een optimaal resultaat. 

Voor het beste resultaat adviseren wij u om te starten met een kuur van 20 trainingen, 2 keer per week, 30 minuten per keer.

Wanneer u deze kuur heeft afgerond is onderhoud 1 keer per week sterk aan te raden om de resultaten zo lang mogelijk te behouden.

WARMTE CABINE

De warmte cabine is juist speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken, maar met de nadruk op de probleemzones. Maar naast de buik, billen en/of billen, kun je in de warmte cabine ook de armen en rug trainen!

Trainen in warmte zorgt voor een versnelde, lokale vetverbranding, waardoor je snel je figuur verbetert. Het is bewezen effectief. Je bezoekt twee keer per week afslanken op maat. Je traint in een verwarmde cabine. Onze professionele coach schrijft een trainingsschema op maat, gericht op jouw lichaam, wensen, conditie en mogelijke bewegingsbeperkingen.

Voor het beste resultaat adviseren wij u om te starten met een kuur van 20 trainingen, 2 keer per week, 45 minuten per keer. 

Wanneer u deze kuur heeft afgerond is onderhoud 1 keer per week sterk aan te raden om de resultaten zo lang mogelijk te behouden.

OPENINGSTIJDEN VAN AFSLANKEN OP MAAT

(dit zijn niet de openingstijden van Temple of Beauty Plein)

Voor afwijkende tijden kunt u altijd even contact met ons opnemen

Maandag 08:30 uur - 10:00 uur en 18:30 uur - 21:00 uur
Dinsdag 08:30 uur - 10:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 10:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 10:00 uur en 18:30 uur - 21:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 10:00 uur

TARIEVEN

NU TIJDELIJKE ACTIE 10+2 RITTEN GRATIS !!

VacuStep 10 rittenkaart €150,-
Per keer € 17,50
Warmte cabine 10 rittenkaart € 125,-
Per keer €   15,-